Dimenzije slika za najpopularnije socijalne mreže. Deljenje sadržaja sa slikom

Objavio:

Najoptimalnije dimenzije slika za socijalne mreže. Pogledajte kakve slike treba stavljati na facebook, google+, twitter...


Dimenzije slika za najpopularnije socijalne mreže. Deljenje sadržaja sa slikom

Ukoliko ste se ikada pitali koje dimenzije slika su najoptmilanije za deljenje sadržaja na socijalne mreže. Ovo je pravi članak za Vas.

Odavno je jedna od stavki SEO - a (Search Engine Optimization) postala i integracija sa socijalnim mrežama. Što ste prisutniji na google+, facebook-u, twitter-u, pinterest - u itd. veća je verovatnoća da će te dobiti više posetilaca na Vašem sajtu.

Da bi korisnicima Vaša reklama na socijalnim mrežama bila primamljiva potrebno je postaviti i dobru sliku koja reprezentuje sadržaj jer "slika prodaje sadržaj".

Dobro proučite sliku u ovog članka i povećajte korist od same objave koju postavite na socijalne mreže. Ovaj vid promocije Vašeg sajta je besplatan, ali uz male marketinške trikove i dobru sliku možete privući veliki broj posetioca na web sajt.

Na slici ispod pogledajte najoptimalnije dimenzije slika za socijalne mreže:

Najoptimalnije dimenzije slika za socijalne mreže

Pratite nas:

Facebook icon Twitter icon Linkedin icon Google plus icon Rss icon

Želite profesionalan web sajt?

Predstavite biznis na pravi način!

Čekamo Vaš poziv!

IZRADA SAJTOVA SRBIJA

Detaljnije

Prijatelji sajta

Web Dizajn Srbija

Web Dizajn Srbija | Profesionalna i povoljna izrada sajta, sajt vidljiv na svim uredjajima - responsive dizajn, budite prvi na Googlu - odlična optimizacija sajta...

Yandex.Metrica