] > Blog | Strana 1 - Izrada sajtova Srbija - Izrada sajta i profesionalni web dizajn i SEO optimizacija

BLOG

Kako ne treba napraviti logo! 15 najgorih logotipa ikad. Nasmejaće Vas!

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 18. Septembar 2015. | Pročitano: 10513 puta

Jedni od najsmešnijih logotipa na svetu. Pogledajte kako nedostatak kreativnosti može staviti Vašu firmu na stub srama :)

Kako ne treba napraviti logo! 15 najgorih logotipa ikad. Nasmejaće Vas!

Kompanije troše milione dolara na dizajniranje rešenja za svoj logotip. Unajmljuju najbolje kreativce i grafičke dizajnere koji se mogu pronaći na tržištu. Oni kasnije organizuju sastanke i predlažu rešenja jedni drugima, da bi naručilac logotipa bio zadovoljan na kraju. Izbor se uglavnom sužava na 10 predloga, od kojih u saradnji sa naručiocem biraju savršen logo za firmu. Neretko se dešava da se i takav logo razlaže na najsitnije detalje sve dok se ne dođe do kompletnog rešenja koje će prestaviti neku kompaniju ili brend.

Za logoe koje će te videti u nastavku, ili nije utrošeno puno vremena i mozganja za realizaciju istih ili su ih dizajnirali idioti... Pogledajte na šta mislim:

Kako ukloniti SPAM posete na Vašem web sajtu? Smanjite BOUNCE RATE!

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 15. April 2015. | Pročitano: 2246 puta

Smanjite bounce rate i uklonite lažne posete na Vašem web sajtu

Kako ukloniti SPAM posete na Vašem web sajtu? Smanjite BOUNCE RATE!

Svako ko vodi računa o poslovanju na internetu trebalo bi da čita podatke koje mu google analitika pruža. Između ostalog, potrebno je pratiti i web sajtove sa kojih Vam dolazi poseta na Vaš sajt, bilo da se reklamirate ili ste besplatno postavili web link na neki od sajtova.

Međutim postoje web sajtovi koji generički prave posete na "svojim sajtovima", tako što šalju lažne tzv. "HEADER-e" i prikazuju pretraživačima posetu kao da je neki korisnik sa Vašeg sajta otišao na sajt gde se pravi lažna poseta.

Prilikom ovog procesa Vaš web sajt dobija jednu posetu, ali vreme trajanje posete iznosi 0 sekundi, pa google ovom posetom povećava "BOUNCE RATE" što nikako nije dobro za optimizaciju Vašeg web sajta.

Dimenzije slika za najpopularnije socijalne mreže. Deljenje sadržaja sa slikom

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 23. Mart 2015. | Pročitano: 1927 puta

Najoptimalnije dimenzije slika za socijalne mreže. Pogledajte kakve slike treba stavljati na facebook, google+, twitter...

Dimenzije slika za najpopularnije socijalne mreže. Deljenje sadržaja sa slikom

Ukoliko ste se ikada pitali koje dimenzije slika su najoptmilanije za deljenje sadržaja na socijalne mreže. Ovo je pravi članak za Vas.

Odavno je jedna od stavki SEO - a (Search Engine Optimization) postala i integracija sa socijalnim mrežama. Što ste prisutniji na google+, facebook-u, twitter-u, pinterest - u itd. veća je verovatnoća da će te dobiti više posetilaca na Vašem sajtu.

Da bi korisnicima Vaša reklama na socijalnim mrežama bila primamljiva potrebno je postaviti i dobru sliku koja reprezentuje sadržaj jer "slika prodaje sadržaj".

Dobro proučite sliku u ovog članka i povećajte korist od same objave koju postavite na socijalne mreže. Ovaj vid promocije Vašeg sajta je besplatan, ali uz male marketinške trikove i dobru sliku možete privući veliki broj posetioca na web sajt.

Pratite nas:

Facebook icon Twitter icon Linkedin icon Google plus icon Rss icon

Želite profesionalan web sajt?

Predstavite biznis na pravi način!

Čekamo Vaš poziv!

IZRADA SAJTOVA SRBIJA

Detaljnije

Prijatelji sajta

Web Dizajn Srbija

Web Dizajn Srbija | Profesionalna i povoljna izrada sajta, sajt vidljiv na svim uredjajima - responsive dizajn, budite prvi na Googlu - odlična optimizacija sajta...

Yandex.Metrica