] > Blog | Strana 4 - Izrada sajtova Srbija - Izrada sajta i profesionalni web dizajn i SEO optimizacija

BLOG

Online prodaja, izrada internet prodavnice. Šta je online shop?

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 23. Januar 2013. | Pročitano: 28364 puta

Izrada internet prodavnice u nekoliko koraka. Predstavljam Vam jednostavan tekst koji morate pročitati ako hoćete da izradite online shop

Online prodaja, izrada internet prodavnice. Šta je online shop?

"Otvoriti" online shop je veoma uzbudljivo, pristup poslovanju je dosta drugačiji od tradicionalnog. Vreme kada je svaka internet prodavnica koja bi se pojavila na internetu, dobro zarađivala je odavno prošlo. Konkurencija je ojačala i sada Vam trebaju određene veštine i dobar web sajt kako bi privukli pažnju kupaca. Na našem tržištu je i dalje veliki prostor za startovanje online biznisa, pa Vam predstavljam 10 koraka koje morate pročitati ukoliko želite da uplovite u svet online poslovanja.

Izrada web sajta: Kako odabrati programera

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 18. Januar 2013. | Pročitano: 6753 puta

Odgovor na pitanje koje muči sve stranke koje žele da se upuste u svet internet marketinga i predstave svoju firmu u obliku web stranice

Izrada web sajta: Kako odabrati programera

Odabir agencije ili osobe koja će izraditi Vaš web sajt je veoma važna odluka, dobar web sajt može vrlo lako uvećati Vaš profit privlačeći korisnike, dok loša web stranica može oterati potencijalne klijente.

U ovom članku pokušaću da Vam objasnim kako da odaberete dobrog web dizajnera ili programera za Vaš projekat.

Optimizacija web sajta. Kako?

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 15. Januar 2013. | Pročitano: 6888 puta

Najprihvaćenije objašnjenje šta je bitno za optimizaciju web sajta. Definisanje internet marketinga i ciljnog tržišta za Vaše internet poslovanje. Tehnička optimizacija web sajta. Sve ono što trebate da znate

Optimizacija web sajta. Kako?

Za milione web sajtova, on-line poslovanja i oglašivača uopšte, najvažnija stvar je kako će korisnici doći do njih putem pretraživača. U poslednje vreme sve se više priča o socijalnim mrežama kao što su Tweeter i Facebook, ali po statistikama, korisnici i dalje pretražuju web sajtove putem pretraživača.

Zbog toga što su pretraživači toliko bitni za poslovanje na internetu, razvila se cela industrija posvećena unapređenju optimizacije web sajtova kako bi oni bili što "vidljiviji" na pretraživačima. Ova industrija naziva se engleski Search Engine Marketing (SEM).

SEM je kompleksna tema koja se fokusira na optimizaciju web sajtova (Search Engine Optimization - SEO), ali takođe uključuje i mnoštvo reklamiranja koje se plaća, a sve u cilju podizanja web sajta na lestvici pretraživača.

Na internetu postoji veoma veliki broj članaka koji se bave optimizacijom sajtova i internet marketingom, ali ja ću se fokusirati na neke ključne stvari kako da najbolje optimizujete Vaš web sajt.

Pratite nas:

Facebook icon Twitter icon Linkedin icon Google plus icon Rss icon

Želite profesionalan web sajt?

Predstavite biznis na pravi način!

Čekamo Vaš poziv!

IZRADA SAJTOVA SRBIJA

Detaljnije

Prijatelji sajta

Web Dizajn Srbija

Web Dizajn Srbija | Profesionalna i povoljna izrada sajta, sajt vidljiv na svim uredjajima - responsive dizajn, budite prvi na Googlu - odlična optimizacija sajta...

Yandex.Metrica