] > Blog | Strana 2 - Izrada sajtova Srbija - Izrada sajta i profesionalni web dizajn i SEO optimizacija

BLOG

Dimenzije slika za najpopularnije socijalne mreže. Deljenje sadržaja sa slikom

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 23. Mart 2015. | Pročitano: 2747 puta

Najoptimalnije dimenzije slika za socijalne mreže. Pogledajte kakve slike treba stavljati na facebook, google+, twitter...

Dimenzije slika za najpopularnije socijalne mreže. Deljenje sadržaja sa slikom

Ukoliko ste se ikada pitali koje dimenzije slika su najoptmilanije za deljenje sadržaja na socijalne mreže. Ovo je pravi članak za Vas.

Odavno je jedna od stavki SEO - a (Search Engine Optimization) postala i integracija sa socijalnim mrežama. Što ste prisutniji na google+, facebook-u, twitter-u, pinterest - u itd. veća je verovatnoća da će te dobiti više posetilaca na Vašem sajtu.

Da bi korisnicima Vaša reklama na socijalnim mrežama bila primamljiva potrebno je postaviti i dobru sliku koja reprezentuje sadržaj jer "slika prodaje sadržaj".

Dobro proučite sliku u ovog članka i povećajte korist od same objave koju postavite na socijalne mreže. Ovaj vid promocije Vašeg sajta je besplatan, ali uz male marketinške trikove i dobru sliku možete privući veliki broj posetioca na web sajt.

Responsive web design! Izrada sajta za sve platforme

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 01. Mart 2015. | Pročitano: 9253 puta

Da li je responsive web dizajn samo marketing trik? Ne, responsiv web dizajn je korak napred u oblasti web dizajna.

Responsive web design! Izrada sajta za sve platforme

Ovaj članak okrenut je pre svega klijentima koji razmišljaju da izrade web sajt koji će biti odrađen tehnologijom koja će web sajt prilagođavati različitim rezolucijama ekrana.

Konstantan rast popularnosti pametnih uređaja kao što su (tableti, mobilni telefoni itd), pokrenuo je ozbiljno pitanje - "Kako da se web sajt, prikaže što bolje na malim ekranima?".

Responsive web dizajn nije isto što i mobilni dizajn. Mobilni dizajn podrazumeva da Vaš web designer kompletno pravi dizajn web sajta ili web aplikacije za pametne uređaje. Na drugu stranu, responsive web dizajn, podrazumeva da domen, sadržaj i sintaksa koda ostaje nepromenjena (manje više nepromenjena zbog JavaScript-a), a sam dizajn se menja usled takozvanih Media Query-a u fajlu koji određuje sam dizajn sajta (CSS fajl)

Optimizacija slika za pretraživače. Kako uraditi?

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 05. Mart 2013. | Pročitano: 10473 puta

Kako optimizovati sliku na web sajtu? Jedna od veoma bitnih stavki pri izradi sajtova

Optimizacija slika za pretraživače. Kako uraditi?

Svi vole lepe i profesionalne slike na web sajtu. U današnje vreme, u savremenom web dizajnu gotovo da su nezaobilazne. Slike na web sajtu mogu biti veoma moćan alat da privučete web saobraćaj ka svom sajtu (npr preko Google Images -a). Optimizujte svoje slike tako da privučete što veći broj korisnika i povećate mogućnost veće zarade na internetu. Evo par saveta kako da to najbolje izvedete.

Na Vašu sreću lakše je nego što mislite :)

Pratite nas:

Facebook icon Twitter icon Linkedin icon Google plus icon Rss icon

Želite profesionalan web sajt?

Predstavite biznis na pravi način!

Čekamo Vaš poziv!

IZRADA SAJTOVA SRBIJA

Detaljnije

Prijatelji sajta

Web Dizajn Srbija

Web Dizajn Srbija | Profesionalna i povoljna izrada sajta, sajt vidljiv na svim uredjajima - responsive dizajn, budite prvi na Googlu - odlična optimizacija sajta...

Yandex.Metrica