] > Blog | Strana 1 - Izrada sajtova Srbija - Izrada sajta i profesionalni web dizajn i SEO optimizacija

BLOG

Izrada interaktivne mape za naselje bokagardens

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 20. Maj 2020. | Pročitano: 690 puta

Izrada interaktivne mape za naselje bokagardens

Pre par dana dobili smo zahtev od starog klijenta bokagardensresort.com da im uradimo interaktivnu mapu kako bi svojim klijentima na sto bolji nacin pokazali gde se apartmani nalaze

Kako ne treba napraviti logo! 15 najgorih logotipa ikad. Nasmejaće Vas!

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 18. Septembar 2015. | Pročitano: 13492 puta

Jedni od najsmešnijih logotipa na svetu. Pogledajte kako nedostatak kreativnosti može staviti Vašu firmu na stub srama :)

Kako ne treba napraviti logo! 15 najgorih logotipa ikad. Nasmejaće Vas!

Kompanije troše milione dolara na dizajniranje rešenja za svoj logotip. Unajmljuju najbolje kreativce i grafičke dizajnere koji se mogu pronaći na tržištu. Oni kasnije organizuju sastanke i predlažu rešenja jedni drugima, da bi naručilac logotipa bio zadovoljan na kraju. Izbor se uglavnom sužava na 10 predloga, od kojih u saradnji sa naručiocem biraju savršen logo za firmu. Neretko se dešava da se i takav logo razlaže na najsitnije detalje sve dok se ne dođe do kompletnog rešenja koje će prestaviti neku kompaniju ili brend.

Za logoe koje će te videti u nastavku, ili nije utrošeno puno vremena i mozganja za realizaciju istih ili su ih dizajnirali idioti... Pogledajte na šta mislim:

Kako ukloniti SPAM posete na Vašem web sajtu? Smanjite BOUNCE RATE!

Objavio: Aleksandar Lazović, dana 15. April 2015. | Pročitano: 3177 puta

Smanjite bounce rate i uklonite lažne posete na Vašem web sajtu

Kako ukloniti SPAM posete na Vašem web sajtu? Smanjite BOUNCE RATE!

Svako ko vodi računa o poslovanju na internetu trebalo bi da čita podatke koje mu google analitika pruža. Između ostalog, potrebno je pratiti i web sajtove sa kojih Vam dolazi poseta na Vaš sajt, bilo da se reklamirate ili ste besplatno postavili web link na neki od sajtova.

Međutim postoje web sajtovi koji generički prave posete na "svojim sajtovima", tako što šalju lažne tzv. "HEADER-e" i prikazuju pretraživačima posetu kao da je neki korisnik sa Vašeg sajta otišao na sajt gde se pravi lažna poseta.

Prilikom ovog procesa Vaš web sajt dobija jednu posetu, ali vreme trajanje posete iznosi 0 sekundi, pa google ovom posetom povećava "BOUNCE RATE" što nikako nije dobro za optimizaciju Vašeg web sajta.

Pratite nas:

Facebook icon Twitter icon Linkedin icon Google plus icon Rss icon

Želite profesionalan web sajt?

Predstavite biznis na pravi način!

Čekamo Vaš poziv!

IZRADA SAJTOVA SRBIJA

Detaljnije

Prijatelji sajta

Web Dizajn Srbija

Web Dizajn Srbija | Profesionalna i povoljna izrada sajta, sajt vidljiv na svim uredjajima - responsive dizajn, budite prvi na Googlu - odlična optimizacija sajta...

Yandex.Metrica